Welkom bij

Praktijk voor Lichaamswerk
Jeanette Hollenberg

Lichaamsgerichte Psychotherapie, Supervisie en Training


Welkom
Vanuit mijn praktijk in Heemstede begeleid ik sinds 1999 mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en heling. Je kunt bij mij terecht voor lichaamsgerichte psychotherapie, leersupervisie, leertherapie, holistic pulsing, coaching en trainingen.

Visie
Elk mens is in staat zich te verbinden met zijn of haar kern. Ons lichaam vormt hierbij een bron van energie en wijsheid. Door te leren luisteren naar het lichaam worden we ons bewust van spanningen, gevoelens, onderliggende behoeften en verborgen patronen. Als onderdrukte spanning of emotie geuit wordt, kan energie weer vrijer stromen. Door belemmerende patronen te herkennen, kunnen we leren deze los te laten en alternatieven te ontwikkelen. Je ontdekt wat essentieel voor je is en hoe je weer in beweging kunt komen om met meer autonomie, vreugde en bewustzijn je leven vorm te geven en te verdiepen.

Even voorstellen
Sinds 1999 werk ik in mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie en training. Ik ben houder van het Europees Certificaat Psychotherapie en volgde o.a. opleidingen tot Energetic Integration Therapeut, Neuro-Affectieve Ontwikkekkeling, Trauma (Peter Levine), NLP Practitioner, Holistic Pulser en System Centered Training. Momenteel ben ik in opleiding als lichaamsgericht supervisor. Deze opleiding is georganiseerd vanuit de SBLP, de beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie.

Mijn benadering is erop gericht om mensen in contact te brengen met hun oorspronkelijke levensenergie, authenticiteit en kwaliteiten. Vanuit respect voor ieders eigenheid en grenzen loop ik als reisgezel met je mee.

Ik heb een achtergrond in leidinggevende en adviserende functies in het bedrijfsleven, een aantal jaren was ik actief als bestuurslid van de de beroepsverening voor lichaamsgerichte therapeuten. Sinds 2006 ben ik als leertherapeut en vanaf 2016 als leersupervisor aan BodyMind Opleidingen verbonden.

Vergoeding
De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is geen verwijzing van de huisarts nodig. Klik hier voor het overzicht van zorgverzekeraars. Heb je vragen, bel of mail me voor meer informatie.

Website bijgewerkt: 11 januari 2022

Lichaamsgerichte Therapie, Supervisie & Training Jeanette Hollenberg,
Haarlem en Heemstede, 023-5472025, Kvk 34347563