Supervisie/Leersupervisie

Sinds begin 2020 ben ik in opleiding tot lichaamsgericht supervisor. Deze opleiding wordt gegeven door docenten van Bodymindopleidingen, het Aumm instituut en het NIB (Nederlandse instituut voor biodynamische psychologie). De opleiding is erkend door de beroepsvereniging SBLP.

Wat is Lichaamsgerichte supervisie
Vaak als je vastloopt in je werk met cliënten is dat omdat je gevangen zit in tegenoverdracht en het werk blijft doen vanuit een overlevingsmodus. Bij lichaamsgerichte supervisie wordt jouw casus of beroepsgerelateerde vraag op een lichaamsgerichte manier benaderd. Ik kijk, voel en luister graag met je mee om te ontdekken wat je lichaam hierover communiceert. Van hieruit kunnen we je tegenoverdracht, projecties of weerstand onderzoeken zodat je weer in je kracht komt te staan.

Voor wie ?
Deze supervisie is geschikt voor lichaamsgerichte therapeuten, trainers, psychologen, coaches en masseurs. Van belang is dat je bereid bent om jezelf te onderzoeken.

Praktische informatie
Je kunt individuele supervisie volgen of in een vaste groep.
Supervisie wordt gegeven in mijn praktijk in Heemstede, Haarlem of in centrum Djoj Rotterdam.
Gedurende mijn opleiding werk ik tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per uur, of drie sessies voor € 165,- (vooraf betalen).

Leersupervisie Bodymindopleidingen
Sinds 2016 ben ik als leersupervisor aan de Bodymind Integrated Psychotherapy opleiding verbonden. Leersupervisie is bestemd voor 3e en 4e jaars studenten en wordt aan groepen van minimaal 3 en maximaal 7 personen gegeven. De leersupervisie is bedoeld om zoveel mogelijk te oefenen in het begeleiden van mensen en je voor te bereiden op de afstudeersessies.Je kunt je met je studiekring opgeven of individueel voor een supervisiedag inschrijven.

Praktische informatie leersupervisie
Leersupervisie wordt gegeven in mijn praktijk in Heemstede, Haarlem of in centrum Djoj Rotterdam.
Het tarief voor leersupervisie is vastgesteld door Bodymindopleidingen.


Terug naar homepagina

Lichaamsgerichte Therapie, Supervisie & Training Jeanette Hollenberg,
Haarlem en Heemstede, 023-5472025