Lichaamswerk voor de Ziel Actieve Meditaties Bio-energetica


Bevrijd je lijf met Bio-energetica

De kracht van bio-energetica
Bio-energetica richt zich op levensenergie. De bedoeling van deze training is om deze energie op te wekken, te ervaren en in beweging te zetten. Levensenergie kun je zien als een kracht waarmee we allen geboren zijn. Een kracht die ervoor zorgt dat we passie voelen en creatief kunnen zijn. Een kracht die toont dat een beperking ook een uitdaging kan zijn. Van deze kracht leren genieten, hiervoor verantwoordelijkheid nemen en ervaren hoe we ons hieraan over kunnen geven, is het doel van de training.

Werkwijze
Bio-energetica bestaat uit verschillende oefeningen die lichaam en geest zodanig activeren dat spanningsgebieden voelbaar worden. Deze spanningsgebieden zijn ervoor verantwoordelijk dat levensenergie geblokkeerd wordt. Deze blokkades hebben een directe invloed op het zelfbeeld, de dagelijkse ervaringen en de verwachtingen van het leven.
In eerste instantie leren we deze blokkades kennen en in tweede instantie leren we hoe we deze spanningen los kunnen laten. De bedoeling is ruimte te creŽren in lichaam en geest en hoe met deze nieuw gecreŽerde ruimte om te gaan.


Voor wie ?
Bio-energetica is voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren, die nieuwsgierig zijn, die verdieping van het contact met zichzelf en anderen willen.

Locatie
De training wordt gegeven in de Amerpraktijk te Heemstede, raadpleeg voor de datum de agenda.

Terug naar homepagina

Lichaamsgerichte Therapie, Coaching & Training Jeanette Hollenberg,
Haarlem en Heemstede, 023-5472025