Lichaamswerk voor de Ziel Actieve Meditaties Bio-energetica

Lichaamswerk voor de Ziel

Je kent die momenten waarschijnlijk wel. Je tintelt van top tot teen. Je leeft voluit. Je weet; dit ben ik zoals ik werkelijk ben. Ons lichaam is dan een bron van energie en levensvreugde. Lichaamswerk helpt je om vaker zo te zijn.

In deze training werken we per avond aan de hand van een thema. Je wordt uitgenodigd voor een reis met lichaam, hart en ziel. In een veilige sfeer onderzoek je meerdere facetten van ‘jouw zijn’. Achtereenvolgens komen je vermogen tot aanwezigheid, vertrouwen, kracht, liefde, expressie en overgave aan bod. Je onderzoekt je gevoelens, gedrag en onderliggende behoeften. Zo word je je bewust van wat je vervult of tegenhoudt. Door dit te erkennen, er verantwoording voor te nemen en te verbinden met je dagelijks leven, de buitenkant, creëer je steeds meer balans in je leven.

Voor wie?
Deze training is geschikt voor mensen die;
- aan hun eigen ontwikkeling willen werken aan de hand van een thema.
- de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.
- een beter contact met zichzelf en anderen willen hebben.
- zich oorspronkelijker willen uiten.


Reacties van deelnemers:
Tijdens deze training heb ik de intensiteit van mijn gevoelens ervaren, trillingen van binnen en beleeft hoe mooi het leven in het hier en nu is. - Dick, 53 jaar.

Deze training heeft mij veel wijsheid gegeven op een gebied waar ik nog weinig kennis had. Heerlijk om zo'n ervaring te hebben meegemaakt. De oefeningen waren helder en duidelijk. Ook een mooie ervaring om soms op basis van muziek te werk te gaan en te merken wat er los in je wordt gemaakt. - Diana, 38 jaar.

Ik vond het geweldig fijn, het heeft me nog beter in balans gebracht. - John, 54 jaar.

Ik vond het erg fijn dat het een kleine groep was, er is dan veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook vond ik het een enorme ervaring om zoveel te delen met 5 andere vreemden, die voor mijn gevoel absoluut geen vreemden meer zijn. - Janine, 43 jaar.

Werkwijze
Er wordt gebruik gemaakt van lichaams- en adem- en contactoefeningen, visualisaties en meditatie. Je doet zowel kennis als ervaring op met het chakra-systeem. Er wordt in een vaste groep van maximaal 5 personen gewerkt.

Locatie
De training wordt gegeven in de Amerpraktijk te Heemstede, raadpleeg voor de datum de agenda.

Terug naar homepagina
Lichaamsgerichte Therapie, Supervisie & Training Jeanette Hollenberg,
Haarlem en Heemstede, 023-5472025