Holistic Pulsing

De kracht van zachtheid
Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt. Het lichaam wordt door verschillende pulsen op een natuurlijke manier in beweging gebracht. Door deze wiegende en pulsende bewegingen wordt je uitgenodigd om spanning op een steeds dieper niveau los te laten. Deze zachte koesterende benadering bevordert de doorstroming van alle lichaamsvochten en heeft een kalmerende uitwerking op het zenuwstelsel.

Achtergrond
De basis van holistic pulsing bestaat uit ritmische beweging en strekking van het lichaam. Waar leven is, daar is beweging. Waar we geblokkeerd zijn, treedt stagnatie op. Dat geldt ook voor ons lichaam en de manier waarmee we met emoties omgaan. Gedurende de behandeling wordt het lichaam van degene die gepulst wordt, ritmische in beweging gehouden. Als pulser stelt ik af en toe vragen die je helpen om de boodschap van je lichaam te ontdekken. Dit geeft mogelijkheden tot bewustwording en de kans om verantwoording te nemen voor een gelukkiger en gezonder leven.

Voor wie ?
Mensen met klachten als; stress, burnout, angsten, onrust, spanning, blokkades of weinig lichaamsgevoel hebben vaak veel baat bij holistic pulsing. Verder is holistic pulsing een aanrader voor iedereen die heerlijk wil genieten van ontspanning.

Praktische informatie
De behandelingen worden gegeven in de AmerPraktijk te Heemstede.
Kijk voor de tarieven en strippenkaarten onder Agenda/Tarieven in het menu.


Terug naar homepagina

Lichaamsgerichte Therapie, Training & Training Jeanette Hollenberg,
Haarlem en Heemstede, 023-5472025